Proplan Ontwikkeling
Tolhuisweg 12
8443 DW Heerenveen
Telefoon: 0513 - 46 85 85
Zoeken Zoeken

Bohemia appartementen - Boordevol karakter, betoverend en exclusief!

 

Exclusief wonen op een unieke locatie aan de Burgemeester Falkenaweg!

Locatie

In het hart van Heerenveen, omgeven door statige bomen, karakteristieke woonhuizen en monumentale panden wordt het exclusieve appartementengebouw “Bohemia” gerealiseerd. Vlakbij het centrum gelegen vindt u hier alle voorzieningen binnen handbereik, een uitgebreid aanbod van winkels en uitgaansgelegenheden, het openbaar vervoer, Thialf en het Abe Lenstra stadion. Tegelijkertijd bent u binnen een paar minuten op de snelweg.

“Bohemia” maakt deel uit van het “Falkena Park”. Hier worden riante vrijstaande en halfvrijstaande woningen gerealiseerd in de klassieke jaren 30 stijl.

Ontwerp

Het statige appartementengebouw “Bohemia” telt vier bouwlagen. Op elke verdieping wordt één zeer royaal appartement gerealiseerd en op de begane grond een functionele ruimte, voor bijvoorbeeld een kantoor. “Bohemia” staat voor woonkwaliteit en een woonomgeving op hoog niveau met alle comfort. De drie appartementen hebben een groot terras, gesitueerd aan de rustige kant van het gebouw, gericht op de zon. De vele ramen dragen zorg voor een mooi aanzien, maar ook voor de nodige lichtinval.

Materialen

Het gebouw staat garant voor gebruik van hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Om in de sfeer van de straat te blijven is er voor een klassiek ontwerp gekozen. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals baksteen, uitgevoerd in traditioneel metselwerk, en keramische dakpannen. Het aan alle zijden hellende dak geeft een speelse uitstraling en past daardoor mooi bij de omgeving.

Maatwerk

U bent volledig vrij om uw appartement naar eigen smaak in te delen. De indeling wordt samen met u ontworpen en uitgewerkt. Al pratend en schetsend ontstaat uw ideale woning. Wilt u twee of drie slaapkamers? Kiest u voor een directe relatie tussen de woonkamer en de keuken waardoor het een zeer riante open ruimte wordt? Of creëert u een afscheiding voor meer diversiteit? Wilt u extra garderobekasten of een atelier? Het is aan u.

Meer informatie en impressies kunt u vinden op:

http://www.funda.nl/koop/heerenveen/appartement-48246977-bohemia-appartement-2-bouwnr-2/

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2015